Taxaties

Heeft u een hypotheek nodig, gaat u een woning (ver)kopen of verhuren, wilt u verbouwen, verzekeren, of heeft u te maken met een boedelscheiding? Brouwer Taxaties bestaat uit een gekwalificeerd team, met specialismen op verschillende gebieden. U bent bij ons dan ook bij het goede adres, voor een op maat gemaakte taxatie!

Onze rapportages zijn zonder uitzondering van zeer hoge kwaliteit, uitgebreid van opzet en goed leesbaar. Alle elementen die van invloed zijn op de waarde van uw vastgoed zijn in ons rapport opgenomen.


Tarieven en Kosten

Benodigdheden Taxatierapport

    • Gegevens Eigenaar25%
    • Kadastrale Gegevens50%
    • Bouwtekeningen & Plattegrond75%
    • Indien (ver)bouwing de begroting100%

Werkwijze: Nadat u een afspraak heeft gemaakt, zullen wij uw registergoed op de afgesproken datum bezoeken voor een algemene opname. Tijdens een persoonlijk gesprek vormen wij ons een helder beeld van de doelstellingen van de taxatie en de omvang van de daaruit voortvloeiende taxatiewerkzaam-heden. De door u aangeleverde relevante documenten worden bekeken,

er worden foto’s gemaakt en eventueel opmetingen gedaan. Direct na opname van het pand gaat de taxateur aan het werk op kantoor. Zo worden o.a. recente marktinformatie van vergelijkbare panden, de locatie van het getaxeerde, onderhoud/afwerking, woon- en perceeloppervlakte etc. bestudeerd en stellen wij een taxatierapport op. Dit proces duurt min of meer één werkweek.

Wilt u meer weten? Stuur ons dan een bericht