Brouwer Taxaties

Brouwer Taxaties N.V. is hét onafhankelijk onroerend goed taxatiekantoor voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers op Curaçao en de overige Beneden- en Bovenwindse eilanden.


Det Brouwer Ing., die het kantoor in 2005 oprichtte, is een erkend, beëdigd en geregistreerd taxateur -de enige bouwkundig ingenieur op Curaçao, die optreedt als onafhankelijk taxateur- met meer dan 25 jaar ervaring. Scroll naar beneden en lees meer over ons...


Det Brouwer

Dhr. Ing. Det Brouwer heeft al meer dan 35 jaar ervaring op vastgoedgebied. Hij is bouwkundiger van origine waarna hij verder is opgeleid en erkend als beëdigd taxateur. Naast taxeren heeft hij nog steeds grote affiniteit met de bouw en verbouw van vastgoed.
Hij kent de markt en heeft tal van projecten opgezet en begeleid. Hij is hierdoor een bron van kennis en ervaring.

Stefani Brouwer

Mevr. MSc REM Stefani Brouwer is opgeleid als bouwtechnisch bedrijfskundige en vastgoedmanager. Dit houdt in dat ze op verschillende vlakken haar kennis kan toepassen. Naast taxeren, heeft ze ervaring met project- ontwikkeling en het ontwerpen en uitwerken van concepten. Ze heeft daarbij een goed zicht op de verschillende economische en technische aspecten die met elkaar verbonden zijn.

Otto Zalm

Dhr. Otto Zalm heeft een ruime ervaring op constructief gebied. Hij heeft oog voor detail en heeft in zijn carrière een groot aantal bouwkundige projecten begeleid. Daarbij was hij o.a. verantwoordelijk was voor de bouwbegeleiding en uitvoering, bouwplanning, begroten en kwaliteitsbeheer.
Hij heeft een specialisme opgebouwd in het restaureren van monumenten en alternatieve bouwmethoden.

Jenyfeur Maria

Mevr. Jenyfeur Maria is all round office manager. Ze is essentieel bij de bedrijfsvoering van het kantoor. Ze is verantwoordelijk voor het klantencontact, begeleid het team, de marketing, boekhouding, en heeft een faciliterende rol bij alle andere werkzaamheden binnen het bedrijf.

Maribel Rosso

Mevr. Maribel Rosso Pimentel is belast met het algemene onderhoud van de panden van Brouwer Taxaties en het aansturen van inhuurkrachten. Zij is ook betrokken met de inkoop en organisatie van de sociale activiteiten van het bedrijf.